Mozy

Mozy

Backup-gigant til spottpris.

Publisert
Sist oppdatert

Mozy er en litt unik løsning i denne gruppen og er 100% fokusert på backup. Derfor går også nettjenesten hånd i hånd med en applikasjon du laster ned, som sørger for å sikkerhetskopiere på tidspunktene du selv velger. Kjekt er det også at du kan sette opp Mozy til å ta backup av eposten i Outlook, blant annet.

Og til hvilken pris! Ubegrenset med lagringsplass koster snaue $5 pr måned, som gjør at Mozys lagringsplass-vs-pris er langt foran de andre løsningene vi har testet.

Dog mangler Mozy muligheten for å tilgjengeliggjøre filer for andre, men hvis du kun har begrensede behov der, kan du alltids bruke gratisversjonen til en av de andre løsningene for å dele filer. Sikkerhet står i høysetet også hos Mozy, som krypterer filene dine med en 448-bit blowfish-algoritme, og filoverføringen foregår også kryptert.

Huk av hvilke kataloger du vil at Mozy skal ta backup av, så sørger programvaren for å gjøre det så ofte du vil.
Huk av hvilke kataloger du vil at Mozy skal ta backup av, så sørger programvaren for å gjøre det så ofte du vil. Vis mer


Trenger du en gjenoppretting av data (eller bare vil laste ned noen filer), kan dette gjøres enten via klienten, via webgrensesnittet eller via FedEx. Mozy tilbyr nemlig å sende deg DVD-plater med innholdet, mot betaling, selvsagt. Webgrensesnittet gjenspeiler strukturen på harddisken din, og du kan huke av filene du vil laste ned og få dem i én pakke.

Prisplan:
Gratis: 2GB (For hver 4. kompis du verver, får du 1GB ekstra)
$4.95: Ubegrenset

Hvem bør bruke Mozy?

Hvis du trenger en komplett backup-tjeneste er Mozy et anerkjent og billig valg. Men vær oppmerksom på at det kan ta ukesvis å laste opp de store mengdene med data du vil ha backup av hvis du sitter på en typisk ADSL-linje.

URL: http://www.mozy.com

MozyVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer