MouseExtender

Bruker du egentlig den midterste musknappen til noe fornuftig?

De fleste mus som selges i dag har en høyre og venstre musknapp, samt et skrollehjul i midten. Muligens visste du ikke en gang at hjulet har en knapp under seg, og trykker du det ned i dette vinduet vil du etter all sannsynlighet kunne dra musa opp og ned for å skrolle, så fremt du ikke har tuklet med innstillingene til hva denne knappen gjør.

Dog er det ikke mange programmer som utnytter den midterste musknappen, så hvis du ikke har for vane å bruke den noe særlig, kan dagens programtips være smart.

MouseExtender er en såkalt application launcher ("programstarter") for Windows som gir deg rask tilgang til programmene dine dersom du bruker den midterste musknappen. Du kan også legge til enkelte programmer i unntakslisten dersom du har enkelte programmer der du faktisk bruker knappen til noe annet.

Tastaturet du neppe får lov til å ha i stua

Når du har startet programmet (som for øvrig ikke krever noen installasjon), trykker du på midterste musknapp for å få opp en liten meny med ikonene til programmene du har valgt ut. Menyen kan også peke til utvalgte mapper på harddisken din:

MouseExtender


I tillegg finnes det knapper for å starte kontrollpanelet, samt for å slå av eller starte maskinen på ny.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Musa 40 år - se utviklingen

MouseExtender krever at du har .NET Framework 3.5 SP1 installert. Programmet er gratis og basert på åpen kildekode.

Les mer og last ned her: MouseExtender