OK, vi har kanskje ikke vært veldig kreative her, men du skjønner nok tegningen ☻ ☺
OK, vi har kanskje ikke vært veldig kreative her, men du skjønner nok tegningen ☻ ☺Vis mer

Morsomme symboler i Facebook-statusen din

Veldig enkelt.

Du har sikkert lagt merke til det mange ganger, at enkelte har et stort repertoar hva angår morsomme (og mindre morsomme) tegn og symboler i Facebook-oppdateringene sine. Hjerter er kanskje blant de aller vanligste, men det finnes et utall å velge mellom.

I praksis er det snakk om utvidede tegnsett, som inneholder langt mer enn bare bokstavene fra a til å, tallene og standardtegnene som du vanligvis bruker. Hemmeligheten er rett og slett å kopiere disse til utklippstavlen og lime dem inn i statusfeltet.

Slik har du aldri sett Facebook

1. Stjeling

Du kan selvfølgelig jukse ved å merke symbolene fra en oppfinnsom status-oppdatering, og kopiere den ved å trykke ctrl-c på tastaturet, for deretter å lime den inn i din egen ved å trykke ctrl-v.

Morsomme symboler i Facebook-statusen din


2. Tegnkartet

Eller du kan være litt mer kreativ og åpne tegnkartet i Windows. Det gjør du enkelt ved å skrive "tegnkart" i søkefeltet startmenyen og trykke enter-tasten, eller du kan bla deg fram til det ved å velge Start- Alle programmer-Tilbehør-Systemverktøy-Tegnkart

Da kan du bla deg nedover til du ser et ønsket tegn, dobbelklikke på det og trykke Kopier-tasten, for deretter å lime det inn i statusfeltet ditt med ctrl-v.

Morsomme symboler i Facebook-statusen din


3. Facebook symbols

Vil du gjøre det enda enklere kan du besøke en av de mange nettsidene som har samlet kreative Facebook-symboler, for eksempel fbsym.com.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Morsomme symboler i Facebook-statusen din


Dobbelklikk på symbolet du vil kopiere, trykk ctrl-c og lim inn i statusfeltet ditt med ctrl-v.

Slik fjerner du Facebook-avstemninger