moreTunes v2.0.5

Nysgjerrig på sangen du spiller akkurat nå? Dette programmet gir deg alt du trenger.

Om du bruker Winamp, MediaMonkey eller Windows Media Player spiller liten rolle - moreTunes fungerer nemlig hånd i hånd med dem alle.

Programmet kjører i bakgrunnen og sørger rett og slett for å gi deg all den informasjonen du trenger om musikken du spiller akkurat nå. Så fort du spiller en ny sang, kobler den seg opp mot flere kilder og bygger en profil på sangen. I programvinduet får du så informasjonen strukturert bak flere flipper, som du kan bla i mens du hører på musikk.

Under ser du et skjermbilde som illustrerer hvordan programmet virker:

moreTunes v2.0.5


Finner lignende album

Som du ser på bildet over - her har moreTunes funnet ut at jeg spiller Inertia Creeps med Massive Attack og viser meg alle låtene i albumet jeg spiller. Under viser den relaterte album, der en del av albumene er merket røde, og det er fordi sangen jeg spiller også finnes på disse albumene. Under finner du andre aktuelle album - for det meste av samme artist, fordi informasjonen tilsynelatende hentes fra amazon.com sine "customer who bought this, also bought"-lenker.

Hendig er det også at du kan klikke på alle sanger, artister og album for å vise tilsvarende informasjon om dem igjen.

Stort coverbilde

På en egen flipp får du opp et stort coverbilde som du kan lagre på harddisken. Litt synd er det at det ikke går an å legge bildet inn i mp3-fila, som enkelte andre programmer lar deg gjøre.

Brukeromtaler

moreTunes henter brukeromtaler fra Amazon.com som du kan bytte mellom med "next" og "previous"-knapper. Kanskje ikke det vakreste vi har sett, men det fungerer.

ID3-tagging

For deg som ikke har helt orden på samlingen, kan det også være greit å bruke denne funksjonen. Her foreslås informasjon til kategori, album, artist osv., og denne legger du inn med ett tastetrykk.

Andre småfunksjoner

Via albumsiden kan du også gjøre et par andre ting - blant annet se sangtekster (lyrics), kjøpe albumet på Amazon eller se biografien til artisten du spiller.

moreTunes er gratis å laste ned og finnes på http://code.google.com/p/moretunes/