Microsoft Security Essentials gratis for flere

Gir småbedrifter gratis beskyttelse.

Jobber du i et lite selskap med mindre enn 10 ansatte, som har sett deg lei av å betale for antivirus-lisenser? Da bør du lese videre. For nå kan bedriften bruke antispyware- og antivirusprogramvaren Security Essentials helt uten kostnad.

Programvaren har helt siden lanseringen i fjor vært tilgjengelig gratis for privatpersoner, og nå utvider Microsoft dette til også å gjelde småbedrifter.

Les også: Her er Microsofts gratis antivirusprogram

Gratis oppdateringer

Microsoft har gått i strupen på de mange selskapene som lever godt av å selge sikkerhetsprogrammer, gjerne med en abonnementsmodell der oppdateringer kun er inkludert i en periode, for deretter å koste penger. Security Essentials oppdateres jevnlig, uten at dette koster brukeren en øre.

Microsoft Security Essentials er ikke så omfattende på funksjonssiden som mange av sine konkurrenter, men har kommet godt ut i tester hva angår gjenkjenning og fjerning av skadelig materiale.

Programvaren er imidlertid ikke den eneste gratisløsningen på markedet, men de færreste er tilgjengelige for bedriftsbrukere uten kostnad. Her finner du noen av de viktigste gratisalternativene.

Tilgjengelig for norske brukere

Du finner mer informasjon og kan laste ned Microsoft Security Essentials fra denne siden.

Les også: Sjekker filen for deg - i nettleseren