Microsoft har eposttrøbbel

Gjelder de som bruker outlook.com.

PROBLEMER: Microsoft har i dag problemer med sin eposttjeneste outlook.com. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
PROBLEMER: Microsoft har i dag problemer med sin eposttjeneste outlook.com. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Microsofts eposttjeneste outlook.com har probemer onsdag, der brukere av blant annet Windows Phone 8.1, Windows Live Mail og det medfølgende epostprogrammet i Windows 8 ikke klarer å synkronisere eller sende e-post. Tjenesten ble lansert i 2012.

En av våre lesere har opplevd problemer med tjenesten siden tirsdag kveld, og på statussiden gjorde Microsoft onsdag morgen publikum oppmerksomme på at det var problemer.

- Vi klarer ikke løse problemet så fort som vi håpet

Ambisjonen ser ut til å være at problemet skal fikses i løpet av 24 timer (altså innen torsdag morgen), men den siste oppdateringen ble gjort klokka 10:53 onsdag, lyder som følger:

Vi klarer ikke løse problemet så fort som vi håpet. Vi kommer med en oppdatering innen 8. april 11:00 og beklager det lange tjenesteavbruddet.

Og deretter har det vært tyst.

Har du problemer med eposten i dag er det altså ikke nødvendigvis noe feil med din datamaskin eller telefon. Husk også at du kan peke nettleseren din til outlook.com og sjekke eposten derfra.

LES OGSÅ: Slik bruker du den nye Outlook-appen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer