Microsoft Fix It Center

Enklere å fikse problemer i Windows

Det finnes en rekke verktøy som kan fikse potensielle problemer du måtte støte på i Windows, men ingen av dem kommer fra Microsoft selv. Eller, det stemte fram til nå. Fix It Center er nemlig det første offisielle verktøyet fra Microsoft som har som oppgave å løse disse flokene.

Og hvis vi antar at Microsoft kjenner sine produkter aller best, skulle man tro at de kjenner til de fleste problemene, og kan løse det aller meste i en fei?

Les også: Nå blir XP snart en ulempe

Automatikk

Programmet er veldig enkelt bygd opp, og problemenes natur er kategorisert til venstre.
Hvis du for eksempel har problemer med skriveren, lyden eller bildekvaliteten på skjermen, trykker du bare på tilhørende Run-knapp. Deretter starter en veiviser som tar deg gjennom problemsøkningen steg for steg, for til slutt å (forhåpentligvis) løse problemet automatisk.

Microsoft Fix It Center


For å bruke alle funksjonene i Fix It Center må du ha en Windows Live-konto (Hotmail og/eller Messenger). Du kan også bidra til å øke "treffsikkerheten" ved å dele opplysninger om maskinen din med Microsoft, men dette er helt frivillig.

Og så skynder vi oss å legge til at programmet fortsatt er i betaversjon, og at hvis du ikke får hjelp til problemet ditt, er det håp om at det vil være på plass i versjon 1.0 av programmet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gratis

Du kan lese mer om Fix It Center og funksjonene i denne siden. Programmet er gratis å installere og bruke, og virker i Windows XP og nyere.

Les også: Oppdater Windows uten nett