Mest lest på DinSide Data

Gikk du glipp av DinSide Datas høydepunkter i juni? Her finner du lesernes favoritter.

Det er sol, det er sommer og ferie. Mange drømmer om å udødeliggjøre sommerminnene, så at vår store test av digitale videokameraer slo godt an er ingen stor overraskelse.

Les testen av digitale videokameraer her

Kan det ha en sammenheng med at Hewlett-Packard like før annonserte
Kraftig priskutt på digitale kameraer?

Skyt blink mot Bill Gates

Mest lest på DinSide Data

I mangel av at sjefen sjøl av naturlige grunner ikke kunne stille opp, gikk lesernes kruttsalver og nysgjerrige XP-spørsmål til Paul Udjus fra Microsoft Norge. Kunne han røpe noen små nyheter om Windows XP? Udjus svarte og leserne diskuterte både temaet og Microsoft-svarene i diskusjonen som fortsatte i lang tid etter utspørringen.

Microsofts svar finner du her

Det samme operativsystemet var temaet i en annen leserfavoritt i måneden som gikk. Ryktene tilsa at Windows XP-koden hadde blitt cracket, og at programmet dermed likevel kunne piratkopieres uten problemer.

Les mer om det lite piratsikre Windows XP

Mest lest på DinSide Data

Her i DinSide Data innledet vi sommeren med en konkurranse er du selv kunne teste dine Windows-kunnskaper. Vinnerne har fått sine gavekort og er nok allerede på vei til Danmark, men du kan fortsatt teste deg for din egen skyld. Kun 5% av alle som tok testen klarte å få over 30 poeng. Kan du gjøre det bedre?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Test dine Windows-kunnskaper her

Penger å spare, men er det verdt det?

Alle liker vi å spare penger, og prisene på minnemoduler har rast den siste tiden. Men går vinninga opp i spinninga? Hvilken risiko tar du ved å kjøpe de billigste variantene?

Bør du kjøpe billige minnebrikker?

Det ligger neppe mye trøst i at du kjøpte billige minne dersom noen en dag bryter seg inn på PCen eller de hemmelige dokumentene dine. Det finnes selvsagt mange sikkerhetstiltak du burde ta fatt i for å hindre dette, men det enkleste er først og fremst å være bevisst bruken av passord. Står ditt passord på listen over fy-ord?

Sjekk om ditt passord er godkjent

Vi elsker gadgets

I juni startet vi vår nye serie Kjekt å ha, der vi tester utvalgte produkter over lengre tid. Hensikten er å sjekke om saker og ting som virker som Må-ha med en gang de lanseres, faktisk er kjekke å ha når den første nysgjerrigheten har lagt seg.

Kejedelig, harry, eller rett og slett Kjekt Å Ha?

I tillegg står våre faste serier Datahumor på en fredag og Datadoktoren langt opp på lesernes favorittlister. Ta en titt selv!