Mest lest fra DinSide Data

Året ebber ut, og vi benytter anledningen til å ta et tilbakeblikk på året som har gått. Her finner du lenker til de mest populære artiklene på DinSide Data i år 2000.

2000 har vært et godt år for DinSide og DinSide dataredaksjonen. Vi har doblet antall lesere i løpet av året, og har styrket redaksjonene med flere velkvalifiserte, datakyndige journalister.

Mange av testene, omtalene og tipsene våre har hatt svært mange lesere, også over tid. Og det er ikke til å legge skjul på at enkelte temaer fenger flere lesere enn andre, og i år har multimedia, digital fotografering, bredbånd og internetteknologi, i tillegg til våre faste produkttester, vært sikre stikk. Vi lover å ikke skuffe dere i 2001 heller.

Styr hjemmet fra PCen!

Vi begynte året med en artikkel om hvordan du kunne styre de fleste funksjonene i hjemmet fra PCen ved hjelp av X10-systemet. Artikkelen ble en suksess, og du kan lese den her.

Videoutgaven av MP3 er her

Vår første omtale av videokomprimeringsformatet DivX ;-) i mars ble en av de mest populære artiklene i år 2000. Formatet brukes ved kopiering av DVD-filmer, slik at du kan få plass til en hel spillefilm på en brent CD-plate. Les hele artikkelen.

Ukens billig-PC

Denne artikkelserien ble første gang introdusert i mai, og ble en umiddelbar suksess. Her tok vi for oss de beste PC-tilbudene fra de landsdekkende elektronikkjedene. Du finner den første serien her. I høst fulgte vi opp suksessen med en ny sammenligning, og denne gangen var responsen enda bedre. Denne har pågått helt frem til forrige uke, og du finner den her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bygg ukens billig-PC selv

Dette ble en annen fulltreffer, der vi sammenlignet priser på komponenter i forhold til å kjøpe et ferdig produkt. Det viste seg at mange er interessert i å gjøre jobben selv. Les artikkelen her.

Nå kan du brenne hjemmevideoen til CD-ROM

Her viste vi deg hvordan du kan bruke RealVideo-formatet for å komprimere film som du har overført fra videokameraet ditt. Artikkelen finner du her.

Årets beste produkter for digitale bilder

"Best In Europe TIPA Awards" er en svær prestisjetung kåring av de beste fotoproduktene som utdeles hvert år. Her er vinnerne, med lenker til våre tester av produktene.

Windows ME i praksis

I august hadde vi kjempesuksess med en grundig gjennomgang av Windows Me, etterfølgeren til Windows 98. Lurer du fortsatt på om du bør oppgradere, ser vi ingen grunn til å la være å lese hele artikkelen.

Komplett kopi av musikk-CDer over nettet

En annen bombe i august var vår kommentar til at du med enkle håndgrep kan laste ned fulle musikk-CDer fra nettet, inkludert omslag, og ha en kopi i hånden på under én time. Dette ble en omdiskutert, og ikke minst svært godt besøkt artikkel. Les den selv her.

Hva trenger du for videoredigering på PCen?

Her ga vi deg en rask oversikt over utstyr som anbefales for videoredigering på PCen. Artikkelen finner du her. PS! Vi er for tiden i gang med en utdypende videoredigeringsguide som blir lansert på nyåret.

Intervju med den norske utviklingssjefen hos RealNetworks

RealVideo-formatets far er norsk, og heter Karl Olav Lillevold. Vi intervjuet ham for å få vite mer om hva vi kan vente oss av video over Internett i tiden som kommer. Artikkelen finner du her.

Ring gratis over Internett

I november hadde vi en omtale av et produkt som lar deg ringe gratis over Internett ved hjelp av en vanlig telefon. Vi venter fortsatt på å få testet produktet. I mellomtiden kan du lese hele omtalen.

Hvor raskt bredbånd trenger du?

Vår praktiske test av ADSL ble en av de aller største suksessene i 2000. Her finner du artikkelen. Ta også en titt på andre bredbåndsartikler. Du finner oversikten her

God fornøyelse!

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen et Godt Nytt År!

Hilsen oss i dataredaksjonen i DinSide.