Med noen få klikk kan du få Windows Live Messenger til å fungere igjen.
Med noen få klikk kan du få Windows Live Messenger til å fungere igjen.Vis mer

Messenger Reviver 2: Gjenoppliver Live Messenger

Lar deg bruke programmet til mars 2014, minst.

For en tid tilbake kuttet Microsoft strengen til Windows Live Messenger, og bad brukerne om å laste ned og installere Skype i stedet. Programmet sluttet rett og slett å fungere. Dette var det mange Messenger-brukere som likte dårlig.

Nettverket er oppe

Det var imidlertid bare Messenger-klienten som sluttet å virke. Selve Messenger-nettverket vil fortsette å kjøre, minst til mars 2014. Det betyr at du fortsatt kan logge deg på ved å bruke en annen klient, for eksempel Miranda eller webtjenesten Iwantim.com.

Hvis du var stor fan av Messenger-klienten, bør du imidlertid lese videre. For nå har noen entusiastiske utviklere funnet en metode å få klienten til å virke igjen.

Gjenoppliver

Du laster bare ned og kjører programmet Messenger Reviver 2. Det vil automatisk søke gjennom PC-en din for å finne Windows Live Messenger-installasjoner. Deretter klikker du på klienten du ønsker å "vekke til live", og etter noen få strakser kan du logge deg på som i gamledager.

Messenger Reviver 2: Gjenoppliver Live Messenger


Husk uansett at dette bare er en midlertidig løsning. Microsoft har allerede uttalt at Messenger-nettverket lever på lånt tid, og vil bli utilgjengelig fra mars 2014.

Du finner mer informasjon og kan laste ned Messenger Reviver 2 fra denne siden.

Samleside: Chatte-programmer