Messenger går live!

Betatestingen er over - nå lanserer Microsoft den siste versjonen av MSN Messenger, kodenavn Windows Live Messenger. Her ser du hva som er nytt!

Messenger går live!


I forrige uke passerte MSN 1.5 millioner norske kontoer, og i dag lanseres den nye versjonen av Windows Live Messenger, som den første av i alt 20 Live-tjenester, som for eksempel Live mail, Live search og Live favorites.

Det betyr med andre at betatestingen er over, som har vart en del måneder nå, med en lukket periode først, og deretter en periode der alle kunne laste ned betaversjonen. Microsoft har i denne perioden tatt i mot tilbakemeldinger og rettet opp feil og mangler for å gjøre tjenesten optimal. Vi har lastet ned den nye klienten og ser ingen umiddelbare forskjeller annet enn at ordet "beta" er borte, men sannsynligvis finnes det diverse småting rundt om kring, i tillegg til at vi vil anta at programmet er mer stabilt.

Du kan lese om den nye Messenger-utgaven og om hva som er nytt i vår minitest av programmet. Selve klienten laster du ned herfra.

Og hvis du lurte - tjenesten er helt gratis.

Les vår minitest av Live messenger