Mer effektiv i Windows

Det er mange knep du kan benytte deg for å øke effektiviteten når du arbeider med Microsoft Windows-produktene. I denne artikkelserien vil vi vise deg de beste triksene som gjør at arbeidet både går raskere og forhåpentlig litt morsommere.

Windows 95/98/NT inneholder flere funksjoner enn du kanskje er klar over. I denne artikkelserien viser vi deg tips og knep som gjør det enklere og mer effektivt å bruke Windows.

Redaksjonen i DinSide Data består av en rekke erfarne databrukere, og vi hører til stadighet om tips som gjør datahverdagen enda mer effektiv. Men dette er ikke nok. Har du et godt tips du vil dele med andre, vil vi sette stor pris på at du sender en epost til oss.

Den nyeste artikkelen som er lagt inn i denne serien er bruksanvisningen til et godt gjemt men svært nyttig program om å kontrollere hvilke programmer Windows 98 laster når du starter maskinen. Vi har faktisk i flere tilfeller unngått å reinstallere maskiner som har blitt kranglete fordi vi har benyttet dette programmet.