Mer effektiv høyreklikking

Høyre mustast man brukes til å mangt - her er et Windows-tillegg som gir langfingerknappen superkrefter.

Her på DinSide er vi opptatte av effektivitet, spesielt når det gjelder bruk av PC. Derfor hender det i ny og ne at vi skriver om programmer som hjelper deg til å spare noen små sekunder her og der, for eksempel i artikkelen Programmene som sparer minutter.

Denne gangen går turen til høyre mustast - har du installert mange programmer på PCen blir menyen stadig større når du høyreklikker på en fil, men finner du alltid det du er ute etter? Send to toys 2.5 er et program som gjør at menyen under "send til" blir utvidet med en del kjekke funksjoner.

Her er noen av dem:

  • Clipboard (as name) - Sender navnet på fila til utklippstavlen så du for eksempel kan lime den inn i en epost der du skal fortelle navnet på en fil (kjekk den, datadoktor?)
  • Default mail recipient - Lar deg konfigurere en standard epostadresse som du vil sende filer til
  • Favorites - Legger fila til i favorittene i nettleseren din
  • Folder - Lar deg sende fila til en gitt katalog. Du kan konfigurere hvordan denne katalogen skal hentes - om det skal være den siste åpnede katalogen, foreldrekataogen (".."), en katalog du spesifiserer etc. I tillegg kan du velge om denne katalogen skal åpnes etter flyttingen, om det skal kopieres eller flyttes etc.
  • Quick launch - Lager en snarvei til fila på hurtigstartsmenyen
  • Run... - Fungerer som start->kjør og med filnavnet i tekstfeltet slik at du kan sette op eventuelle parametere

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer effektiv høyreklikking


Fila kan lastes ned fra FileForum.