Mens vi venter på San Andreas

GTA: San Andreas blir garantert et av høstens aller største spill. Det er fremdeles en stund til vi faktisk får spilt det, men vi kan i mellomtiden kose oss med masse skjermbilder.

Mens vi venter på San Andreas

  1. San Andreas skjermbilder


San Andreas er det nyeste spillet i den vanvittig populære, omtalte og kontroversielle Grand Theft Auto-serien. Etter de enorme suksessene med GTA 3 og GTA: Vice City, har utviklerne tatt en liten pause og redesignet konseptet. Resultatet virker utrolig godt gjennomført og vi gleder oss utrolig mye til 22. oktober, som er lanseringsdatoen for PlayStation 2-versjonen. Det er foreløpig uvisst om spillet etter hvert også kommer på PC og XBox, men det hadde så klart vært hyggelig.

San Andreas tar oss til California, tidlig nittitall. Perioden da kriminelle gjenger på alvor tok grep om gatene i Los Angeles, akkompagnert av de første skivene til Snoop Dogg og Dr. Dre. Det er dette miljøet du vil ferdes i, som den unge Carl Johnson, som ufrivillig involveres i noen farlige aktiviteter.

San Andreas er basert i en kopi av Los Angeles, men også andre steder i California og Nevada, blant annet i byer inspirert av San Francisco og Las Vegas. Området spillet foregår i er mange ganger større enn det de tidligere titlene hadde å by på, og i følge utviklerne kan du bruke hundrevis av timer på å utforske byene og områdene rundt samt utføre tilleggsoppdrag.


Det er lagt mye vekt på å holde karakteren din ved like. Hans utseende endrer seg ut fra hvordan du behandler ham: Han blir overvektig av for mye hamburgere, eller slank og veltrent hvis du passer på å trene. Du kan også tilpasse detaljer, som tatoveringer og klær.

Omgivelsene vil også være mye mer realistiske og detaljerte - forbipasserende vil nå reagere på din oppførsel, og ting du gjør kan få konsekvenser senere i spillet.

Grafikken skal også ha fått en kraftig overhaling, med ikke bare penere utendørsområder, men også innendørsområder vil være mer detaljerte og mer funksjonelle.

Det er selvsagt kun toppen av isfjellet, vi forventer masse andre nyheter og selvsagt fantastisk spillbarhet. Vi kommer tilbake med full anmeldelse av spillet nærmere utgivelsesdato.

Klikk her for å se skjermbildene fra spillet!