MediaMonkey med iPhone 4-støtte

Et av de beste musikkprogrammene har blitt oppdatert til å støtte de siste dingsene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MediaMonkey er noe så spesielt som en mediespiller som kun støtter musikk og lyd, ikke video. Det gjør den til gjengjeld svært bra. Du finner en rekke innfallsvinkler til samlingen din, du kan rippe musikken din til en rekke forskjellige normale og obskure formater, og hvis du beveger deg litt inn under skallet vil du finne svært mange små fiffige funksjoner for musikkfil-nerder.

Det offisielle grensesnittet er det til og med en nordmann som står bak, det kan du lese mer om i denne artikkelen. Programmet støtter dessuten en rekke forskjellige skins.

DinSide har omtalt MediaMonkey i flere artikler tidligere, en større gjennomgang av siste storoppdatering (3.0) finner du her.

Programmet finnes i en gratisversjon, og en betalversjon som byr på raskere CD-ripping pluss noen flere avanserte funksjoner som ihvertfall undertegnede aldri har savnet.

image: MediaMonkey med iPhone 4-støtte


Det offisielle grensesnittet er laget av Morten Norheim fra Bergen.

Støtter iPhone 4

Noe som gjør MediaMonkey spesielt interessant er imidlertid støtte for å synkronisere musikkbibliotek med iPhone. Og i motsetning til iTunes har ikke MediaMonkey den irriterende begrensningen på at du kun kan synkronisere telefonen mot ett musikkbibliotek. Du kan dessuten kopiere musikk manuelt både til og fra telefonen, der iTunes kun lar deg kopiere manuelt til telefonen.

Nylig ble versjon 3.2 lansert, og den viktigste nyheten i denne versjonen er støtte for iPhone 4 og de siste iOS-oppdateringene for de andre enhetene (iPad, iPod Touch og tidligere versjoner av iPhone). Også Palm Pre og Android-telefoner støttes i denne versjonen. I tillegg skal utviklerne ha fått plass til mer enn 200 fikser og smånyheter.

Merk at iTunes og Quicktime uansett må være installert på PC-en for at MediaMonkey skal gjenkjenne telefonen din (hvis du har iPhone).

Programmet virker i Windows XP og nyere. Du finner mer informasjon og kan laste ned MediaMonkey fra Ventis Media.