Media Center til spilling?


Hei!!!
Vi har kjøpt en HP PAVILION M7695 med XP Media Center Edition 2005, Norsk PC med mulighet for Windowa Vista. Jeg lurer på hvordan det er å spille på en slik PC. Er det slik som på "vanlige" PC'er? Spiller den alle spill? Det medfølger et ATI Radeon X1600 512 MB grafikkort, er dette kraftig nok til å spille f.eks. Fear, Battlefield 2 osv. med rimelig god grafikk?

m.v.h.
Marcus E. S.

Datadoktoren svarer

Heisann,

Windows XP Media Center Edition (MCE) er for den gjengse forbruker ensbetydende med XP Professional. Det er riktignok noen små forskjeller, men dette gjelder i stor grad kun for maskiner tilknyttet domener, altså for større bedriftsnettverk og lignende. Poenget er i hvert fall at så lenge spillet oppgir at det kan kjøre på en datamaskin med Windows XP, fungerer det også på en maskin med XP MCE.

Så i den grad maskinvaren holder er det så avgjort ikke noe problem i å bruke en slik stue-PC for spilling. Faktisk er det mange som kjøper nettopp et litt kraftigere mediesenter for også å kunne spille på flatskjermen i stua.

Når det gjelder ditt oppsett vil du kunne spille BF2 uten problemer, og den bør så avgjort takle F.E.A.R. bra også dersom du ikke er så veldig hard på innstillingene.

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar