Mas, mas, mas

Hvem trenger ikke et tupp i ræva en gang i blant? Denne nettjenesten sørger for å mase på deg til å gjøre det du aldri får gjort ellers.

Enkelte ganger blir vi himmelfalne over hvor mye rart folk finner på. En nettjeneste vi snublet over denne uken, er noe så enkel som en masekopp, som sørger for å minne deg på at du må få trent, ringe moren din, skifte vann på akvariet, blogge, øve på pianoet eller andre ting du har lett for å glemme.

HassleMe fungerer på følgende måte: Du forteller tjenesten hvor ofte de skal mase på deg, men bare sånn "roughly"- om du skriver hver tredje dag, kan det både gå to, fire og fem dager mellom to maserunder. Tjenesten gjør ikke annet enn å sende deg en epost, og du kan naturligvis få den til å holde kjeft igjen hvis du blir lei eller får utført arbeidet.

Mas, mas, mas


En liten ting vi synes er genialt er at det er mulig å sette opp flere epostadresser, der HassleMe trekker ut en tilfeldig epostadresse som får en påminnelse. Kanskje har du og dine kolleger en kaffetrakter som trenger en rens innimellom? Før opp alle epostadressene, si at du vil ha en påminnelse sånn cirka en gang i måneden (eller hvor ofte man renser sånne; selv har vi espressomaskin i kantina) og så sørger randomfunksjonen for at ansvaret blir noenlunde spredt mellom deg og de andre.

Tjenesten er gratis og lover på tro og ære ikke å sende deg spam (annet enn masingen, selvsagt). URL: http://www.hassleme.co.uk/