Mamoz Data 2004-01

Mamoz Data kom som en stormvind inn i oversikten vår i fjor høst, og har servert oss det ene flotte tilbudet etter det andre. Hvordan takler de det nye pristaket på 8.000 kroner?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Mamoz Data 2004-01

Testresultat

Mamoz Data 2004-01

Terningkast

Velutstyrt PC, gode utbyggingsmuligheter, pent design, stor harddisk, fin programpakke

Grafikkløsning ikke blant de kjappeste

For å si det med det samme: Mamoz skuffer ikke denne gangen heller. PCen har ikke bare et pent design, den er også meget godt utstyrt på innsiden. Her får du for eksempel både rask prosessor, 512 MB minne, harddisk på hele 160 GB, samt DVD-brenner (som også brenner CD-plater svært raskt). Som prikk over i'en får du en fin 19" skjerm.

LES OGSÅ:

Utbyggingsmulighetene er også gode, og du får 6 USB-porter for tilkobling av eksternt utstyr. Nyttige programmer får du også med, og aller viktigst er Norton Internet Security, med blant annet både antivirus- og brannmurprogram. Dermed er det bare å starte surfingen.

Finnes det da ikke noe å trekke? Det måtte være grafikkløsningen, som forbigås av mange andre i oversikten. Den er bra, bevares, men de mest spillhungrige vil helt sikkert foretrekke raskere løsninger. At PCen verken har SerialATA eller RAID-støtte tror vi færre vil reagere på.

Pris uten skjerm: 6.990 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!