Mamoz Data 2003-11

Oktobervinneren har oppgradert PCen med blant annet raskere prosessor, brenner og 33% større harddisk. Det står det respekt av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Mamoz Data 2003-11

Testresultat

Mamoz Data 2003-11

Terningkast

Kraftig PC, svær harddisk, utbyggings- og oppgraderingsvennlig, kun raske løsninger, pent design

Ikke modem/IISDN-kort

Det er ikke til å legge skjul på at det finnes langt penere PCer på markedet enn dem som presenteres i oversikten vår. Mamoz har til en viss grad tenkt på dette, og PCen fra dem ser slett ikke verst ut.

LES OGSÅ:

Men hvordan står det til på innsiden? Slett ikke verst. Oppgraderings- og tilkoblingsmulighetene er helt i toppklassen, og løsningene som er valgt er fremtidsrettet. Her er det utelukkende valgt raske komponenter, og oversiktens største harddisk finner du i denne PCen, muligens også den raskeste. Minneløsningen med 2 x 256 MB PC3200-minne er oversiktens raskeste (tilsvarer Komplett.no's konfigurasjon).

DVD-brenneren er fra kinesiske Lite-On, tar både + og - plater, og skiller seg fra de fleste andre brennere ved å være svært rask også på CDR-plater (40x).

Du får med brenneprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon), og kanskje viktigst på programsiden - Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm).

PCen kan finansieres gjennom Cresco, og da får du den fraktfritt levert.

Skulle det være noe å trekke i det hele tatt, måtte det være at tastatur og mus er av enklere sort enn hva du får fra flere andre i oversikten, og at PCen leveres uten ISDN-kort/modem. Trenger du dette, koster det et par hundrelapper ekstra.

Alt i alt en super PC-konfigurasjon, og en maskin du vil kunne ha glede av lenge.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!