Mamoz Data 2003-09

Trondheim-baserte Mamoz Data har til vane å levere knallgode PC-tilbud til oversikten vår. Her er september-PCen:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Mamoz Data 2003-09

Testresultat

Mamoz Data 2003-09

Terningkast

Super allround-maskin, stillegående løsninger, tøft design

Ikke modem/ISDN, du får raskere grafikkort andre steder

Mamoz Data fikk stemplet "Beste PC-tilbud" i mai i år, etter nesten dødt løp mellom de beste. Også junitilbudet var meget godt, og september-tilbudet er heller ikke verst!

LES OGSÅ:

Mamoz Data har nok en gang satset på kvalitetskomponenter og stillegående løsninger når de har satt sammen denne PCen, blant annet med en svært stillegående prosessorvifte. Her får du dessuten godt med tilkoblingsmuligheter, blant annet 6 USB 2.0-porter og 2 stk FireWire, sistnevnte er nødvendig dersom du vil redigere opptak fra DV-kameraet ditt.

Mamoz har valgt en svært rask 120 GB harddisk fra Maxtor som primærløsning, men garderer med Seagate dersom beholdningen skulle gå tom. Begge løsninger er bra, men Seagate-disker er tradisjonelt sett litt tregere.

Grafikkløsningen er bra, men når ikke helt opp mot de beste i oversikten. De mest ihuga spillerne vil dermed kanskje foretrekke PCen fra PS Data eller Komplett.no. 19"-skjermen klarer flimmerfritt bilde i 1600 x 1200 punkters oppløsning, og det er sterkt!

Som allround-maskin er dette uansett en super maskin, men husk at hvis du fortsatt sverger til ISDN/modem for å koble deg til Internett, blir det å regne som ekstrautstyr i denne PCen (koster et par hundrelapper ekstra).

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!