Maksimal nytte av CD-brenneren

Adaptec kommer nå med en ny versjon av Easy CD Creator. Den nye pakken gir deg flere og bedre valg enn noen andre, og du får til og med utstyr for å lage egne etiketter til CDene.

Denne utgaven av Easy CD Creator har nummer 4, og egner seg, ifølge pressemeldingen, til langt mer enn bare kopiering og redigering av filer som skal brennes på CD. Du kan nemlig kopiere musikk fra andre CDer eller LP-plater og finjustere resultatet, du kan laste ned og avspille lydfiler fra internett, kopiere digital video, distribuere og samle digitale bilder. I tillegg har Adaptec laget et eget program for sikkerhetskopiering. Du får også med et program for å designe CD-etiketter.

For å lage etiketter, er det også med en plastdings som brukes til å presse etikettene helt korrekt på CDen. Dette er helt nødvendig for å unngå at platene blir ustabile når de brukes i raske CD-ROM-lesere. Men generelt er det mange som er skeptiske til å lage egne etiketter til CD-plater i det hele tatt, siden risikoen for at CD-ROM-leseren ødelegges alltid er tilstede.

Pakker for å lage egne etiketter selges også separat, og koster da rundt 500 kroner (sjekk f.eks. denne artikkelen om en løsning fra Traxdata).

Easy CD Creator 4 dekker stort sett alle behov forbundet med brenning av CDer, og alt dette koster 900 kroner inkl. mva. Det er den verdt hvis du likevel er på jakt etter en løsning for å lage etiketter. Pakken er tilgjengelig nå, og distribueres av Betech Data (64 83 83 00).

Artikkelen fortsetter under annonsen