Årets MacHeist-pakke gir deg 18 Mac-apper med over 95% rabatt i forhold til vanlig utsalgspris.
Årets MacHeist-pakke gir deg 18 Mac-apper med over 95% rabatt i forhold til vanlig utsalgspris.Vis mer

MacHeist 4

18 Mac-apper til over 95 prosent rabatt.

Du leste riktig – over 95 prosent rabatt er hva du får om du går for MacHeist 4-pakken, der Mac-programmer med en totalverdi på $629 (drøye 3600 kroner) selges for $29 (167 kroner).

I tillegg går 25 prosent av beløpet til veldedighet.

Men du må være snar. Allerede i morgen er tiden ute for å kjøpe årets MacHeist-pakke.

Mange godbiter

Som vanlig er det en rekke godbiter i MacHeist-pakken. Du kan lese mer om alle 18 (og kjøpe pakken) på Macheist.com, men la oss trekke frem et lite utvalg:

Scrivener ($45) – Muligens det beste Mac-programmet for deg som skriver bok der du kan samle research og ideer, strukturere dokumenter, kladde, redigere, lagre bilder, lydklipp etc.

Evernote i 15 måneder ($60) – En svært god nettjeneste for deg som liker å samle alt på ett sted. Tilgjengelig på en rekke plattformer slik at innholdet synkroniseres på tvers av enhetene.

Braid ($20) – Blant de aller beste spillene de siste årene. En herlig plattformvariant der du også må manipulere tiden, som ble kåret til det beste spillet i 2008 av Dagbladet.

Printopia ($20) – Gjør at en ikke-trådløs skriver koblet til Macen blir AirPrint-kompatibel slik at man kan skrive ut direkte fra iOS-enheter.

Corel Painter Lite ($70) – Splitter nytt tegneprogram fra Corel som faktisk gjør sin debut i denne pakken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

20 gratis programmer

Det stopper imidlertid ikke der. Via MacHeist Loot kan du løse oppgaver for å få tilgang til 20 apper gratis, som ellers har en total verdi på $299. Og er du villig til å selge sjelen din ved å reklamere for MacHeist på Twitter eller Facebook, får du hele pakken uten å betale.