Macheist - 93% rabatt på utvalgte programmer

... og 1/4 av inntektene går til en god sak.

MacHeist er et relativt kjent konsept blant Mac-brukere, der folkene bak ordner med ekstreme rabatter på en god håndfull programvare.

I deres siste "pakke", MacHeist nanoBundle 2, får du ikke mindre enn 7 programmer for $20. Totalprisen dersom du skulle kjøpt programmene er $260. I tillegg kan du få 3 ekstraprogrammer dersom du sprer det glade budskap fra Twitter-kontoen din, og for alle 10 programmene ville du da ellers ha betalt $322. Det utgjør en rabatt på 93,7%.

Les også: 20 geniale gratisprogram til Mac

Det skal sies at dette i utgangspunktet er en sannhet med modifikasjoner. Det siste (og dyreste) programmet, RapidWeaver, låses først opp når 50.000 har kjøpt programpakken. I skrivende stund (mandag formiddag) er det solgt tett opptil 40.000 eksemplarer av pakken, men pass på - tirsdag 9. mars er tilbudets siste dag.

25% av det du betaler går også til veldedighet. MacHeist lar deg velge blant 10 ulike organisasjoner, blant annet Clinton Bush Haiti Fund, World Wildlife Fund og AIDS Research alliance. Kjøper du pakken kan du velge å fordele de fem dollarne på alle organisasjonene, eller plukke deg ut én organisasjon som du gir 5 dollar til.

Disse programmene inngår

I Macheist nanoBundle får du følgende programmer for $19.95 (inkl $5 til veldedighet):

Artikkelen fortsetter under annonsen

MacJournal
MacJournal Vis mer


MacJournal ($40) - Et omfattende program for å lagre dine skriblerier og utklipp; det være seg en dagbok, blogginnlegg etc. MacJournal støtter også direktepublisering til en rekke populære bloggtjenester og er dessuten oversatt til norsk.

Ripit ($20) - Et program for å rippe DVD-plater, der du enten kan rippe hele plata eller komprimere den slik at den får plass på en vanlig 4,7GB DVD-plate.

Clips
Clips Vis mer


Clips ($27) - "Copy & Paste reinvented". En avansert utklippstavle som tar vare på historikken slik at du kan lime inn elementer selv om du har kopiert/klippet ut andre ting i etterkant. Du kan også søke i utklippene og lage "makroer" slik at du kan f.eks. skrive ".jobb" for å få limt inn jobbsignaturen din i et e-postprogram.

CoverScout ($40) - Henter automatisk platecoverne du mangler i iTunes slik at du ikke lenger trenger å se grå noter på sort bakgrunn.

Flow ($25) - En avansert filoverføringsapplikasjon som blant annet støtter FTP. I tillegg har den en del smart funksjonalitet som quick look direkte fra FTP-serveren, syntax highlighting (fargelegging av kildekode), flere faner og droplets, som lar deg flytte filer over et ikon for direkteopplasting til FTP-serveren, uten en gang å starte programmet.

Tales of Monkey Island ($35) - Telltale og Lucasarts' morsomme eventyrspillserie, der du får alle fem episodene med i MacHeist-pakken.

Rapidweaver ($79) - Låses opp dersom MacHeist selger 50.000 pakker og er ett av de ledende programmene for websiteutvikling. PS! I følge jungeltelegrafen pleier alle programmer å bli låst opp uavhengig av om salgsmålet nås, men det kan vi ikke garantere.

Rapidweaver
Rapidweaver Vis mer


PS! Vi ser også at det gjemmer seg et lite Tweetie-ikon på MacHeist-siden, så det er nok ikke helt feil å tippe at dette også vil komme som en bonus. Tweetie er en populær Twitter-klient for Mac.

Les også: 15 anbefalte Mac-programmer

+ 3 til

Dersom du bruker Twitter-kontoen din til å spre det glade budskap, får du også følgende tre godbiter:

Airburst Extreme
Airburst Extreme Vis mer


Airburst Extreme ($20) - Et spill du også kan spille mot andre, der du må beskytte ballongskyen din mot innkommende meteorer.

Tracks ($11) - Et smart lite program som lar deg søke i iTunes-biblioteket og styre musikkavspillingene fra menylinjen.

Burning monkey solitaire ($25) - Et kabalspill med dusinvis av spillvarianter og en noe utradisjonell design.

For mer informasjon om programmene og for eventuelt å kjøpe pakken, styrer du nettleseren videre til MacHeist.