Mac OS X oppdateres

Få uker etter at operativsystemet ble lansert, kommer Apple med en oppdatering som fikser en del feil. Her er oversikten over hva som er nytt.

Det nyeste operativsystemet til Apple, Mac OS X, har blitt møtt med både ros og kritikk. Apples utviklere kom i alle fall raskt på banen med et sett med oppdateringer som gir operativsystemet ny funksjonalitet.

Mac OS X blir oppdatert til versjon 10.0.1, og forbedrer USB-støtte, stabiliteten til eldre programmer og fikser flere mindre feil. Oppdateringen har også et innebygd program som kjører omfattende optimalisering på systemet, og skal gi store ytelsesforbedringer.

Fremdeles ingen DVD

Et område Mac OS X er blitt kraftig kritisert for, er manglende støtte for CD-RW samt DVD-avspilling og opptak. Den nye oppgraderingen inneholder heller ikke støtte for noen av disse, selv om Mac-guruen Steve Jobs lovte at DVD-støtte skulle dukke opp i slutten av april. Alt tyder på at Mac-brukere må fortsatt smøre seg med litt tålmodighet, eller bruke eldre versjoner av operativsystemet, hvis de vil se på DVD.

Oppdateringen av Mac OS X blir lastet ned automatisk via en innebygd oppdateringsfunksjon.
Vi har også tatt en rask forhåndstitt på det nye operativsystemet, og det kan du lese om i denne artikkelen.