Lysten på ultimat blottleggelse?

Hvorfor ikke vise offentligheten hva slags program du bruker til enhver tid?

I det siste har det vært mye prat om privatlivets fred på nettet.

Myspace og ikke minst Facebook har vært i søkelyset, og Dinside Data har også vært med på diskusjonen.

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra lesere som, i motsetning til en del andre, sier de ikke ser et problem med denne blottleggelsen. Man velger jo tross alt selv hva man skal legge ut på nettet, så hva er problemet? Vel, for deg som ikke føler du får delt nok av deg selv - her har du noe å kose deg med.

Loggfører programbruk

Etter kort tid dukket vår topp 10-liste opp. Denne listen kan legges opp på din MySpace-profil, og oppdaterer seg selv.
Etter kort tid dukket vår topp 10-liste opp. Denne listen kan legges opp på din MySpace-profil, og oppdaterer seg selv. Vis merWakoopa er et program som i utgangspunktet er ment for å loggføre din bruk av programvare. Programmet lager lister over hvilke programmer du bruker, hvilke du bruker mest og hvor lenge du bruker programmene. Dette gjøres ved at du legger inn en liten ”tracker” på datamaskinen – et program som kjører i bakgrunnen og følger med på din PC-aktivitet.

Tydeligvis er disse menneskene noe for oss.
Tydeligvis er disse menneskene noe for oss. Vis mer

For å gjøre hele konseptet litt mer spennende, valgte gutta bak Wakoopa å gjøre et nettsamfunn av det hele. Listene over ditt programbruk blir lagt ut på din egen profil, og dermed kan du og dine venner (les: hele verden) se hvilke programmer du bruker mest. I tillegg får du anbefalt venner som bruker de samme programmene som deg.

Hvis du ikke vil henge på Wakoopa hele dagen, kan du enten lenke til din Wakoopa-profil fra Facebook-profilen din, eller legge ut hele lista på MySpace.

Så mye å dele. Så mange ”venner” å dele med!

URL: http://www.wakoopa.com