Lydkvalitet og integrasjon

Her stiller dette kortet meget sterkt, og vi snakker ganske enkelt om en helt profesjonell løsning. Vi fant rett og slett ingen ting å bemerke - det er helt strøkent.

At det sitter en 20-bits konverter på den analoge inngangen og en 24-bits konverter på utgangen, bidrar selvsagt til dette.

Selv om det advares i brukerveiledningen mot å ha forsterkeren slått på ved oppstart eller omstart av PCen, merket vi ikke noen store ulyder fra kortet under disse omstendighetene. Det var bare snakk om små klikk.

Integrasjon med andre programmer

Pulsar har både vanlig Windows Multimedia drivere og ASIO drivere. Det støtter også 24-bit 96 kHz format.

Det som er viktig er at du må sette opp et Pulsar-prosjekt, og laste inn dette før du starter sequencerprogrammet ditt. Ellers vil ikke sequencerprogrammet finne de Windows-resursene det leter etter, siden de ikke er aktivert.

Dette kan virke litt uvant å måtte forholde seg til, men det er helt logisk siden det er du selv som bestemmer hva slags type prosjekt ditt Pulsar-studio skal settes opp som.

Dette er også svært godt forklart i brukerveiledningen, både i det lille heftet og i on-line-dokumentasjonen i PDF-format.

Videre til Vår mening