Wireless Mouse M515 er helt glatt under, virker på alle underlag, og bruker ikke batteri før du tar i den. Foto: DinSide
Wireless Mouse M515 er helt glatt under, virker på alle underlag, og bruker ikke batteri før du tar i den. Foto: DinSideVis mer

Logitech lanserer sofamus

Spesiallaget for sporadisk bruk og mykt underlag.

Det har etter hvert blitt enkelt å koble PC-en til TV. HDMI-utgangen sørger for å overføre både lyd og bilde i én kabel, og finnes snart på alt som kan krype og gå av bærbare PC-er. Også stasjonære mediesenter-PC-er begynner å få former og størrelser, og ikke minst lavt støynivå, som gjør dem høyaktuell for stuebruk.

Det kan imidlertid være en utfordring å finne en optimal måte å styre PC-en. Mange velger å ha et minitastatur og mus på stuebordet, men man trenger egentlig bare en mus. Får du behov for tastatur, gjør egentlig skjermtastaturet som følger med Windows nytten.

Smarte egenskaper

Logitech lanserer sofamus


Logitech lanserer nå det de selv kaller en sofamus. I praksis dreier det seg om en trådløs mus med god rekkevidde, men det som gjør Wireless Mouse M515 spesiell er at underdekselet er helt tett og kan brukes på "alt" av underlag, for eksempel en tøy- eller skinnsofa. Det tette underdekselet gjør at det ikke samler seg støv noe sted.

Musen er også utstyrt med hånddetektor. Det betyr at den kun fungerer når du tar i den, og skrur seg av så snart du fjerner hånden. Dermed bruker den ikke mer batteri enn nødvendig, Logitech anslår en batterilevetid på to år med det medfølgende batteriet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

M515 ventes i norske butikker i april, veiledende utsalgspris i Europa vil ligge på ¤50, eller ca 400 kroner.

Dette tastaturet lades av lyset.