<strong><strong>FLERE I SLENGEN:</strong></strong> Er du av dem som stadig glemmer å logge deg ut, kan nettsiden Super Logout være verdt et besøk før du forlater maskinen. Foto: ZEROPHOTO / FOTOLIA / NTB SCANPIX
FLERE I SLENGEN: Er du av dem som stadig glemmer å logge deg ut, kan nettsiden Super Logout være verdt et besøk før du forlater maskinen. Foto: ZEROPHOTO / FOTOLIA / NTB SCANPIX Vis mer

Logg ut fra «alt» med Super Logout

Alt du trenger å gjøre er å besøke nettsiden.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke alle er like flinke til å logge seg ut fra nettjenester. Det trenger ikke å være et stort problem på en privat maskin, men om du bruker en offentlig tilgjengelig maskin kan det være litt kjedelig at nestemann er innlogget som deg på en håndfull tjenester.

Nettstedet Super Logout har én enkel misjon. Om du besøker nettsiden, setter den umiddelbart i gang med å logge deg ut fra en rekke populære tjenester, som for eksempel eBay, Dropbox, Google, SoundCloud, Steam og Windows Live.

I alt fungerer tjenesten med 36 ulike nettsteder.

Dessverre er ikke Facebook oppført på listen, men du kan i det minste logge deg ut fra Facebook fra en annen enhet om du har glemt det.

Kaller utloggingsfunksjoner

<strong><strong>36 tjenester:</strong></strong> Besøker du nettsiden Super Logout blir du umiddelbart logget ut fra 36 nettjenester.
36 tjenester: Besøker du nettsiden Super Logout blir du umiddelbart logget ut fra 36 nettjenester. Vis mer


En skulle kanskje tro at dette var et sikkerhetshull som ble utnyttet, men det er langt enklere enn det.

Inspiserer vi kildekoden, ser vi at nettsiden rett og slett laster inn utloggingsfunksjonene til alle de nevnte nettstedene i en bitteliten usynlig ramme (iframe).

Det kan også forklare hvorfor Facebook ikke lar seg løse på denne måten, fordi det ikke er tilstrekkelig å laste inn utloggingssiden til Facebook for å logge av tjenesten.

Besøk Super Logout for å logge deg av 36 nettjenester på en gang. Den setter i gang med en gang siden lastes, så er du advart om det.

LES OGSÅ: Glemt å logge av Spotify?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer