Linux kontorpakke til under 500 kroner

De som verken vil støtte Mac eller Wintel, har fortsatt Linux som alternativ. Dette operativsystemet blir stadig mer populært, programvarespekteret blir bredere, og nå kan du altså kjøpe en fullverdig kontorpakke til under 500 kroner eks. mva.

Linux Office Suite 99 består av flere programmer, som til sammen gir en kraftig og billig løsning. Tidligere har Linux vært regnet som et operativsystem beregnet for nettverk og spesielt interesserte, men med en pakke som dette kan det bli mer interessant for hjemmebrukere også.

I pakken finnes blant annet Applixware 4.41, et program som integrerer tekstbehandling, regneark, database, grafikk, epost og HTML-programmering. Applixware har fått en ny funksjon som gjør det enda mer interessant: I den nye versjonen kan det lese filer fra både Word og Excel 95/97.

Netscape Communicator 4.05 følger også med, i tillegg til KDE 1.0, et skrivebordsprogram som gjør det enklere for Windowsbrukere å føle seg hjemme i Linux.

Bildebehandling, tekstbehandling og database får du henholdsvis i programmene Gimp 1.0, LaTex og Adabas D Personal Edition.

Produktpakken er tilgjengelig hos Linuxbutiken.com.