Lettere med Live!?

AMD har sett seg ut noen tjenester de mener gir en ekstra piff til deres Live! Media Center. Vi har tatt en nærmere titt på dem.I vår tidligere artikkel om AMD Live! presenterte vi fem programmer som skulle være det lille ekstra i forhold til andre mediesentre. Til vår lille skuffelse glimret disse programmene med sitt fravær i HPs m7595 vi nylig testet.

Men noen stor krise var det likevel ikke, på AMD Live! sine hjemmesider er det uproblematisk å laste ned programmene i denne såkalte Entertainment Suiten.

Du kan lese mer om de fem hovedtjenestene ved å klikke i navigeringsboksen, eller bare begynne på Compress ved å klikke her! -->

Ikke bare for AMD Live!

Lettere med Live!?


Det er verd å merke seg at ingen av disse applikasjonene eller tjenestene krever at du har en AMD-prosessor, og med unntak av Compress er det heller ingen som krever at du har Media Center på din datamaskin, så det er fritt frem for alle å prøve ut.

Spørsmålet blir da selvfølgelig hva som er fordelen med en AMD Live!-maskin fremfor en Intel Viiv, når programmene, som blant annet skulle skille AMDs løsning fra Intels, fritt kan brukes av alle. Om AMD har noen plan her eller lar ting gå som det går gjenstår altså å se.

Akkurat nå er det bare å nyte av godene, for flere av disse programmene og tjenestene gjør faktisk livet litt lettere, enten du har et Media Center eller ikke.

Artikkelen fortsetter under annonsen