Lesernes beste kommentarer

Vi liker engasjerte lesere, og fra nå av har vi tenkt til å gjøre litt stas på dere!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Debatten går ofte varm på DinSide, og under de fleste artikler kan hvem som helst ytre sin mening; det være seg om artikkelen, om temaet, om noe helt annet eller om hva en annen nettopp har ytret.

Innleggene er ofte morsomme, hissige, informative eller følelsesladde, og en gang i blant går det litt over stokk og stein så vi blir nødt til å moderere et par av dere.

Ja, enkelte ganger, som da vi postet iMac vs. PC-testen i forrige uke, hagler det både med personangrep og det som verre er, og da blir vi til slutt nødt til å stenge debatten (som ikke hindret enkelte - de fortsatte bare debatten i en annen artikkel).

Uansett - vi i DinSide setter veldig pris på at leserne våre engasjerer seg, og for å gjøre litt ekstra stas på dere har vi heretter tenkt til å trekke frem noen godbiter fra uka som gikk.

Fra neste fredag av skal vi dele ut en premie til det beste innlegget. Da er det imidlertid viktig at du fyller ut epostadressen din i det aktuelle feltet slik at vi får tak i deg - den vises uansett ikke for noen andre enn oss.

Her er noen av våre favoritter fra uken som gikk:

Det lille massasjebadet

Denne uka kåret vi Norges styggeste bad, og vinneren dro inn gavekort med en samlet verdi på 70.000 kroner. Leseren Bjarte påpekte imidlertid følgende:

Gavekort på massasjebad????
På to og en halv kvadrat? Gjennomtenkt premie!

Drittelefon

Vi trillet en sjelden sekser på terningen denne uka, til Sonys nye MP3-spiller. Leseren Terje D. var imidlertid skeptisk:

6 til en telefon uten kamera?

Kan ikke se at mobilen har kamera. Hvordan kan en mobil uten kamera få terningkast 6??

Trøstende kom Limbeck og klappet på skulderen: Vært en lang dag for deg Terje :)

Snytt

Balle Clorin hadde ett mål for øyet da han klikket seg inn på festen du må på, men ble tydelig skuffet da en større utgave av forsidebildet ikke var å finne i artikkelen:

Hvor ble det av hun dama på forsida med de digre daiene? Neida, kommer man inn for å kikke, så er det kun pyntelige greier å se. Alt for lite PUPPER!!!!

Presset på boligprisene

Elisabeth kommenterte tidligere denne uken at skatt driver boligprisene opp. Leseren Christian Holm hadde også en fornuftig sidekommentar å bidra med:

Dokumentavgiften gjør at en bolig "øker" 2,5 % i verdi (må omsettes for 2,5 % mer) for hver gang den blir omsatt. Utgifter til eiendomsmegler gjør at boligen må omsettes for ca 100 000 kr mer for hver gang den blir omsatt. Etter 4 omsetninger har altså en bolig til 2 000 000 kr økt til over 2 700 000 kr gitt at det ikke har vært hverken inflasjon eller noen andre prisdrivende faktorer i perioden (da ville boligen blitt priset enda høyere). hele innlegget

Den eneste?

Brennerprogrammet Nero kom i ny versjon forleden, og Lerxst følte at han var den eneste, i hvert fall av de han kjente, som betalte for Nero:

Jeg er den eneste jeg vet om som har kjøpt Nero (først 6, så 7, snart 8 tipper jeg). Absolutt alle jeg vet om, har det kopiert; Nero må være et av verdens mest piratkopiert programvare.

Før han til slutt påpeker:
For ordens skyld, jeg har ikke en luguber bekjentkrets.

Jeg hater pannekaker!

Brukeren Mett Uansett klarte egentlig å oppsummere den nevnte iMac vs. PC-debatten på følgende vis:

Pannekaker er vondt! Uansett hva dere pannekake fanboys sier: Det er vondt!
Jeg har aldri smakt pannekaker, men siden det er vondt kommer jeg heller aldri til å prøve. Alle som liker pannekaker er loosers. Pannekakefolk sier at jeg bør prøve pannekaker, så kommer jeg kanskje til å like det, men hvorfor prøve når jeg vet det er ekkelt?
Personlig spiser jeg heller koteletter for det er best.

Husk, altså - neste uke drar vi frem noe fra premiebunken, så heretter bør du fylle ut e-postadressen din når du kommenterer artikler på DinSide (neida, vi skal ikke sende deg reklame og sånt).

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!