Lekre lommespillere fra Sony

Sony er klar med to nye Walkman-serier.

Sony Walkman S540
Sony Walkman S540 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Berlin, DinSide Data: Sony har en av de aller største standene her på årets IFA-messe i Berlin, og også en av de mest spektakulære. Her er det lysshow og underholdning non stop.

Her demonstreres også de to nye Walkman-spillerne, S540 og E440. Førstnevnte er første Walkman med innebygde høyttalere (hvis man da ser bort fra mobiltelefonene fra Sony Ericsson).

Her er det for mye støy til å si noe om lydkvaliteten, men Sony selv er full av lovord - også når det gjelder lyden fra de interne høyttalerne (selv om vi har våre tvil om akkurat den biten).

S540 er en knapp cm tykk, og finnes i svart, rosa, lilla og rød. Skjermen måler 2,4 tommer.

Lekre lommespillere fra Sony

(fortsetter under bildet)

Spilleren støtter de vanligste musikkformatene, samt MPEG, AVC, MP4 og WMV-videoer. Den har også innebygd FM-mottaker. Batterilevetiden er oppgitt til 42 timer pr lading, eller 17 timer hvis du bruker de interne høyttalerne. Video skal du kunne nyte i 6,5 timer.

Kapasiteten er 8, 16 eller 32 GB. I følge Sony skal prisene starte på 1200 kroner.

Lekre lommespillere fra Sony


E440 er den andre spilleren, og den er mindre og enda en millimeter tynnere. Denne har en 2 tommer skjerm, og støtter stort sett de samme formatene som storebroren. Den mangler imidlertid radio og interne høyttalere.

Denne fås i svart eller rødt, og kapasiteten er 4 eller 8 GB, prisene blir henholdsvis 800 og 1000 kroner veiledende, i følge Sony.

Spillerne ventes i butikkene i løpet av høsten.

Flere saker fra IFA 2009

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer