Lekre lommespillere fra Sony

Sony er klar med to nye Walkman-serier.

Sony Walkman S540
Sony Walkman S540 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Berlin, DinSide Data: Sony har en av de aller største standene her på årets IFA-messe i Berlin, og også en av de mest spektakulære. Her er det lysshow og underholdning non stop.

Her demonstreres også de to nye Walkman-spillerne, S540 og E440. Førstnevnte er første Walkman med innebygde høyttalere (hvis man da ser bort fra mobiltelefonene fra Sony Ericsson).

Her er det for mye støy til å si noe om lydkvaliteten, men Sony selv er full av lovord - også når det gjelder lyden fra de interne høyttalerne (selv om vi har våre tvil om akkurat den biten).

S540 er en knapp cm tykk, og finnes i svart, rosa, lilla og rød. Skjermen måler 2,4 tommer.

image: Lekre lommespillere fra Sony

(fortsetter under bildet)

Spilleren støtter de vanligste musikkformatene, samt MPEG, AVC, MP4 og WMV-videoer. Den har også innebygd FM-mottaker. Batterilevetiden er oppgitt til 42 timer pr lading, eller 17 timer hvis du bruker de interne høyttalerne. Video skal du kunne nyte i 6,5 timer.

Kapasiteten er 8, 16 eller 32 GB. I følge Sony skal prisene starte på 1200 kroner.

image: Lekre lommespillere fra Sony


E440 er den andre spilleren, og den er mindre og enda en millimeter tynnere. Denne har en 2 tommer skjerm, og støtter stort sett de samme formatene som storebroren. Den mangler imidlertid radio og interne høyttalere.

Denne fås i svart eller rødt, og kapasiteten er 4 eller 8 GB, prisene blir henholdsvis 800 og 1000 kroner veiledende, i følge Sony.

Spillerne ventes i butikkene i løpet av høsten.

Flere saker fra IFA 2009