"Lek" - Finale!

Vi har fått inn massevis av flotte bidrag til denne månedens fotokonkurranse, og i ekte Idol-stil har juryen plukket ut de aller beste. Nå er det opp til deg å stemme frem vinnerbildet!

"Lek" - Finale!

  1. "Lek" - finalebildene!


Sist fredag lanserte vi et nytt stikkord for fotokonkurransen her på DinSide, og i løpet av 10 døgn har alle som vil hatt mulighet til å sende inn bidrag. Denne måneden var stikkordet "Lek".

Vi har gått igjennom godt over hundre bidrag, og det var ingen lett jobb å plukke ut ti finalister. Når det er sagt, synes vi finalistene hadde klart å fange "det lille ekstra" og ønsker dem lykke til i finalen.

Hvem som vinner er det opp til deg som leser å bestemme. Titt igjennom finalebildene og stem på den kandidaten du synes fortjener å vinne. Førstepremiene er en fotosession hos Fame*Fotografene med visningstime og fremkalling av et 24x30cm-bilde til en verdi av cirka 4.500,-. Dessuten får de tre første hvert sitt fotokurs fra Fotoskolen.no.

Avstemningen avsluttes torsdag klokka 14.00 og vinneren presenteres på fredag. Vi forbeholder oss retten til å ta bort stemmer dersom det foreligger mistanke om juks.

Vinneren er kåret!

Vi takker for alle bidragene, og til dere som ikke rakk helt opp denne gangen er det bare å følge med fremover - snart er det ny måned med nytt stikkord og nye fine premier.