Nå får Boxee Box-eiere mulighet til å leie film direkte fra sofaen.
Nå får Boxee Box-eiere mulighet til å leie film direkte fra sofaen.Vis mer

Lei film med Boxee

Filmleietjenesten Headweb med egen app.

Selv om filmutleiebiten av iTunes fortsatt ikke er tilgjengelig i Norge, har vi etter hvert fått en håndfull andre løsninger for å leie film uten å gå i videobutikken.

En av de bedre løsningene her til lands er den svenske nettjenesten Headweb, som også lar norske brukere leie film (med norske undertekster). Vi har tidligere omtalt Headweb, som pr i dag byr på rundt 4.000 filmer i sitt sortiment og som virker å være ganske oppdatert på nye titler, som blant annet inkluderer fantastiske Inception, The Expendables og Dragetreneren.

For ikke mange ukene siden ble Boxee Box lansert i Norge. DinSide har allerede gjort en test av Boxee Box, der vi trakk for at det var mangelfullt med innholdstjenester for oss som bor i Norge.

Det punktet blir definitivt forbedret nå, for nå har Headweb laget en app for Boxee, som fungerer på Boxee Box eller på Boxee-programvaren dersom du bruker denne på mediesenteret i stua.

Les mer: Boxee - bedre og bedre

Lei film med Boxee


Bruker du Boxee eller Boxee Box, kan du laste ned en betautgave av appen fra Headwebs sider (blir offisielt lansert 10. januar 2011). Der finner du også instruksjoner om hvordan du installerer appen. Har du en Boxee Box må du legge den på en minneplugg som du stikker inn i boksen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Under ser du hvordan appen fungerer - det ser unektelig delikat ut: