Lefdal 2008-07

Lenke til butikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

.
Lefdal er helt fersk i dette selskapet - de har riktignok sneket seg inn på noen PC-tilbud på bærbare datamaskiner, men stasjonære er som vi vet en helt annen slagmark. Spesielt med tanke på at Lefdal ikke setter sammen maskinen selv, som de andre i denne sammenligningen.

LES OGSÅ:

Da betyr det fiks ferdig pakke fra en av de store produsentene der ute, i dette tilfellet Fujitsu Siemens. Og det er faktisk en oppegående maskin: Intel Core 2 Quad Q9300 (en firekjerner på 2,5 GHz), 4 GB minne, 1 TB harddiskplass, 24-tommers skjerm, trådløst nett og DVD-brenner med Blu-Ray avspilling.

Grafikkløsningen er et GeForce 9600 GT som ikke vil imponere seriøse gamerne, men for hobbyspilling vil det selvfølgelig holde.

Hovedkortet har et litt eldre Intel-brikkesett: G31, og er da sammen med PS.no sitt tilbud den eneste PC-en som mangler støtte for PCI Express 2.0. Dette brikksettet støtter heller ikke mer enn 4 GB RAM. Dette er ingen overraskelse - typisk for slike ferdige løsninger er at de ikke akkurat pleier være enkle å modifisere, overklokke eller bygge ut i særlig grad. Men ikke alle er interessert i dette uansett.

En annen ting er at maskinen i skrivende stund ikke er tilgjengelig i butikkene. Dette går litt mot normal prosedyre for oss, men siden de er nye slipper de med en advarsel for denne gang. Vi ble dessuten forsikret om at den skal være å få tak i til en eventuell fysisk test.

image: Lefdal 2008-07

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

Testresultat

Lefdal 2008-07

Terningkast

Jent over god pakke

Få muligheter for utvidelser


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden juli
Komplett.no juli
Lefdal juli
Multicom juli
Netshop juli
PCutstyr.no juli
PS.no juli