Laster ned det du ikke får lov til

Lei av bare å få lov til å høre låter én gang?

Publisert
Sist oppdatert
du kan velge om du vil ta opp sangen etter å ha hørt litt på den


For deg som er glad i musikk, har nettet blitt et genialt sted for å få påfyll.

Daglig logger millioner av brukere seg på de mest populære musikktjenestene; Last.fm, Pandora, MySpace, IMEEM og flere.

Mens du som regel må betale for å få lov til å laste ned en fil til odel og eie, byr de fleste slike tjenester på såkalt streaming - du får sjelden lov å bestemme nøyaktig hvilken sang du får høre på, og tjenesten fungerer som en radio: Ikke får du lov til å spille sangen én gang til; ei heller pause den midt i avspillingen. Du er også avhengig av å være koblet til Internett for å kunne høre på musikk.

>> Les også: Last.fm - nettets beste musikktjeneste

Riktignok finnes det mange programmer som gjør at du kan omgås det problemet og lagre lydstrømmen rett på harddisken, men sjelden har det vært gjort like elegant som hos dagens godbit; Freemusiczilla.

Selv om download-lenka ikke fungerer, kan du lagre lydstrømmen rett på harddisken slik at du også kan nyte Superfamily når du ikke har nettilgang.
Selv om download-lenka ikke fungerer, kan du lagre lydstrømmen rett på harddisken slik at du også kan nyte Superfamily når du ikke har nettilgang. Vis mer


Kompatibelt med de beste

Dette er et lite Windowsprogram som kjører i bakgrunnen, og som lar deg lagre lydstrømmene rett på harddisken. Programmet er kompatibelt med både Last.fm, Pandora, IMEEM, MySpace, iJigg, MOG, eSnips og RadioBlogClub.

Nedlastingen er enkel og grei - hver gang programmet "hører" at du har satt på ei ny låt, dukker den opp som et nytt innslag i listen over spilte låter. Synes du låta er bra, huker du av krysset og trykker "download". Da lagres en kopi av lydstrømmen direkte som en MP3-fil på harddisken din.

>> Les også:Pakk bort CD-samlingen

Det eneste du må huske på er at opptaket skjer i sanntid, så du er nødt til å høre ferdig låta før fila blir komplett. Dog gjør det ingenting om du starter nedlastingen ett minutt inn i sangen, og det er nettopp dette som er genialt med Freemusiczilla - du kan velge om du vil ta opp sangen etter å ha hørt litt på den.

Programmet er foreløpig begrenset til 10 sangnedlastinger hver dag, men det ser ut til at det kommer en ubegrenset versjon senere som vil koste penger.

Merk at enkelte av tjenestene (f.eks. Last.fm) har brukervilkår som du bryter om du lagrer lydstrømmen.

URL: http://www.freemusiczilla.com/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer