Her har du en flott app store for spill. Ingen av dem koster penger.
Her har du en flott app store for spill. Ingen av dem koster penger.Vis mer

Last ned over 100 PC-spill - gratis

Game Downloader gjør det superenkelt.

PC-spill er kultur, og det finnes mye bra som ikke koster en krone. Prøv for eksempel Trackmania Nations Forever, og du skjønner hva vi snakker om.

Nå får du hjelp

Game Downloader er et program som hjelper deg med å finne fram i denne jungelen av gratisspill, og da snakker vi om freeware og ting som er basert på åpen kildekode, ikke demoer eller annen crippleware. Men vær forberedt på at hvis du prøver dette, kommer det til å stjele timer av hverdagen din!

Programmet er i praksis en portal for nedlasting av spill, en slags app store der alt innhold er gratis. Spillene er sortert etter kategori, og du kan lese en kort omtale av hvert av dem, og få informasjon om utgiver, filstørrelse, og også besøke hjemmesiden til utvikleren.

Slik gjør du det

Når du har funnet et spill du vil prøver, trykker du ganske enkelt på knappen merket "Download Game".

Last ned over 100 PC-spill - gratis


Når nedlastingen er ferdig, får du et varsel om at spillet er klart for installasjon.

Last ned over 100 PC-spill - gratis


Spillene lastes ned til en undermappe kalt Downloads, og må installeres på vanlig måte herfra. Her kunne vi kanskje ha ønsket oss en mer helhetlig løsning, med innebygd installeringsrutine, men dette fungerer greit. Som regel er det bare å dobbelklikke på fila, og følge instruksene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Da er det bare å la morroa begynne!
Da er det bare å la morroa begynne! Vis mer

(Fortsetter under bildet)

Koster ikke noe

Game Downloader er i seg selv også gratis å bruke, og finnes i en versjon som kan kjøres frittståend, uten installasjon, og en versjon som installeres som et vanlig Windows-program. Du finner mer informasjon og kan laste ned Game Downloader fra denne siden

Les også: Spillene som redder ferien