Last ned fullversjon av Windows 8.1 Update

Og bruk den gratis i minst 90 dager.

<B>ETTERLENGTET:</B> Windows 8.1 Update er blitt mye bedre for brukere av tastatur og mus, og bygger blant annet bro mellom klassiske Windows-programmer og nye Modern UI-apper. Foto: SKJERMDUMP
ETTERLENGTET: Windows 8.1 Update er blitt mye bedre for brukere av tastatur og mus, og bygger blant annet bro mellom klassiske Windows-programmer og nye Modern UI-apper. Foto: SKJERMDUMPVis mer

Microsoft har nettopp sluppet den endelige versjonen av Windows 8.1 Update, og oppgraderingen er gratis for brukere av Windows 8 og 8.1. Men selv om du ikke har noen av disse fra før, kan du nå gratis prøve ut siste utgave av operativsystemet.

Microsoft har nemlig nettopp lagt ut en 90-dagers versjon av den aller ferskeste Windows-versjonen til fri nedlasting, også for andre teknisk interesserte som er nysgjerrige på det.

Les også: Krymper Windows 8.1 til en tredjedel

For hvem?

Målgruppen er utviklere og IT-profesjonelle som ønsker å prøve ut operativsystemet for bedriften de jobber i. Derfor er det Enterprise-utgaven som er blitt gjort tilgjengelig for utprøving, noe som betyr at du vil få tilgang til alt av funksjonalitet i operativsystemet.

Nedlastingen krever registrering, men ingen produktnøkkel.

Den eneste indikasjonen på at det er en prøveversjon du bruker, finner du nederst i høyre hjørne på skjermen. Der vil det stå hvor mange dager du har igjen av prøveperioden.

Inntil ett års prøvetid

Når prøveperioden er over, må du installere operativsystemet på nytt. Det går ikke an å oppgradere til for eksempel Windows 8.1 Update Professional eller andre utgaver, så det anbefales at du installerer på en maskin som du ikke bruker som primær-PC.

Du kan eventuelt installere operativsystemet på en USB-disk ved å følge denne oppskriften.

Prøveperioden kan dessuten utvides hvis du trenger mer tid til å evaluere operativsystemet, faktisk inntil ett helt år. Det kan du lese mer om i denne artikkelen.

Ikke norsk

Windows 8.1 Update Enterprise prøveversjonen fås både i 32 og 64-bits versjoner, og på flere språk. Norsk er ikke blant disse, så for de fleste vil engelsk være å foretrekke. Det er imidlertid mulig å legge til flere språk via PC-innstillingene i etterkant, inkludert norsk.

Du laster ned 90-dagersversjonen av Windows 8.1 Update fra denne siden.

Les også: Få med deg dette før du installerer Windows 8.1