Last ned alle Windows-oppdateringene

Vi har allerede fortalt deg hvordan du kan lage din egen Windows-CD. Her er en enkel metode å laste ned alle oppdateringene.

Det var forumbruker "HappyRay" som kom med tipset om å bruke verktøyet Windows Updates Downloader for å laste ned alle oppdateringene Microsoft har kommet med siden lanseringen av Windows XP. Verktøyet kan også brukes til å laste ned alle oppdateringene til Windows 2000 og Office 2003.

Last ned alle Windows-oppdateringene


Stadig oppdatert

Windows Updates Downloader laster ned oppdateringene ved hjelp av en definisjonsfil som forteller programmet hva som er tilgjengelig. Deretter er det bare å velge en mappe på harddisken der du ønsker at oppdateringene skal ligge. Det finnes mange definisjonsfiler, du må laste ned den som gjelder for din Windows-versjon og språk. Disse filene oppdateres jevnlig, da vi testet løsningen var definisjonsfilen for norsk Windows XP kun 9 dager gammel.

Når du har lastet ned alle oppdateringene, kan du integrere dem med installasjonsfilene på Windows-CDen, og dermed lage en helt oppdatert installasjons-CD. Hvordan det gjøres, kan du lese mer om i denne artikkelen.

Windows Updates Downloader og definisjonsfilene finner du på denne siden

Tilbake til Helgemoro