Lar deg kjøpe Spotify-musikken

Savner du muligheten til å laste ned musikk fra Spotify? Nå får du snart muligheten, men det vil koste penger.

Spotify, en streaming-tjeneste for musikk, har blitt enormt populær det siste året. Men en av de store svakhetene med tjenesten er at du er nødt til å være tilkoblet Internett når du lytter til musikken. Du kan for eksempel ikke laste ned musikken og legge den over på MP3-spilleren din.

Nå ser det imidlertid ut til å gå mot en løsning, men det blir ikke gratis - naturligvis.

Slik bruker du Spotify bedre

Høyreklikk

Spotify har nemlig inngått en avtale med nettbutikken 7digital om kjøp av musikken du lytter til. Du vil da kunne laste ned sporene i MP3-format, slik at du kan kopiere dem til MP3-spilleren eller andre enheter der du er off-line.

Ved å høyreklikke på en sang, vil du kunne velge "Buy From 7digital". Norske brukere må imidlertid vente en stund til.
Ved å høyreklikke på en sang, vil du kunne velge "Buy From 7digital". Norske brukere må imidlertid vente en stund til. Vis mer


Kjøp skjer ved at du høyreklikker på en sang, og velger "Buy From". Der 7digital er tilgjengelig, vil denne dukke opp som et undervalg. Prisene pr sang ligger rundt £1 i den engelske nettbutikken, eller rundt 9 kroner. Om prisen blir den samme for Spotify-brukere er foreløpig ikke kjent.

Foreløpig rulles den nye funksjonaliteten bare ut i England, Frankrike og Spania, men i følge Spotify-bloggen vil tilbudet også bli tilgjengelig for brukere i andre land i nær fremtid.

Kilde:
Spotify-bloggen.

Les også:
Dette er borte fra Spotify

Artikkelen fortsetter under annonsen