Acer på CES 2018

Lanserte verdens tynneste bærbare PC

Den nye Swift 7 er utrolige 8,98 millimeter tykk, og lar deg gå på nett hvor som helst.

TYNNEST: Acer Swift 7 har kommet i en oppdatert og enda tynnere utgave. Foto: Acer
TYNNEST: Acer Swift 7 har kommet i en oppdatert og enda tynnere utgave. Foto: Acer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LAS VEGAS: De siste par årene har vi sett enkelte PC-er som har ligget like rundt 1 centimeter i tykkelse, eksempelvis HP Spectre 13 og. Men ingen har vært under 9 millimeter, før Acer nå er på banen med nye Swift 7, som vises fram på årets CES-messe i Las Vegas, og kommer i butikkene i april. Dinside testet forgjengeren i februar i fjor.

Tynnest så langt

Med en tykkelse på 8,98 millimeter, er den verdens klart tynneste fullblods PC.

Klikk i hjørnet for å se bildene i full størrelse. Foto: ACER
Klikk i hjørnet for å se bildene i full størrelse. Foto: ACER Vis mer
image: Lanserte verdens tynneste bærbare PC

For på innsiden av denne 14-tommeren sitter en syvende generasjon Intel Core i7-prosessor. Har du fulgt med i det siste, vet du sikkert at PC-er med åttende generasjon prosessorer allerede er på markedet. Disse har merkbart høyere ytelse, men blir også mye fortere varme - noe som kan være en av årsakene til at Acer sverger til syvende generasjon i en så ekstremt tynn PC.

Skjermen har et IPS-panel og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler (full HD). Og batteriet skal ifølge produsenten klare rundt 10 timer med normal, variert bruk før du må finne fram laderen. Det må sies å være imponerende, PC-ens tykkelse tatt i betraktning.

På nett overalt

PC-en leveres for øvrig med 8 GB RAM og 256 GB SSD, og sist - men ikke minst - med støtte for mobilt bredbånd. Du setter bare inn et 4G sim-kort, og dermed kan du komme deg på nett alle steder som har mobildekning.

Ifølge Acer skal PC-en også ha støtte for eSIM, som på sikt kanskje kommer til å erstatte fysiske SIM-kort. Det kan du lese mer om ved å følge lenken nederst.

Flere saker fra CES 2018

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!