Acer på CES 2018

Lanserte verdens tynneste bærbare PC

Den nye Swift 7 er utrolige 8,98 millimeter tykk, og lar deg gå på nett hvor som helst.

TYNNEST: Acer Swift 7 har kommet i en oppdatert og enda tynnere utgave. Foto: Acer
TYNNEST: Acer Swift 7 har kommet i en oppdatert og enda tynnere utgave. Foto: Acer Vis mer
Publisert

LAS VEGAS: De siste par årene har vi sett enkelte PC-er som har ligget like rundt 1 centimeter i tykkelse, eksempelvis HP Spectre 13 og. Men ingen har vært under 9 millimeter, før Acer nå er på banen med nye Swift 7, som vises fram på årets CES-messe i Las Vegas, og kommer i butikkene i april. Dinside testet forgjengeren i februar i fjor.

Tynnest så langt

Med en tykkelse på 8,98 millimeter, er den verdens klart tynneste fullblods PC.

Klikk i hjørnet for å se bildene i full størrelse. Foto: ACER
Klikk i hjørnet for å se bildene i full størrelse. Foto: ACER Vis mer
Lanserte verdens tynneste bærbare PC

For på innsiden av denne 14-tommeren sitter en syvende generasjon Intel Core i7-prosessor. Har du fulgt med i det siste, vet du sikkert at PC-er med åttende generasjon prosessorer allerede er på markedet. Disse har merkbart høyere ytelse, men blir også mye fortere varme - noe som kan være en av årsakene til at Acer sverger til syvende generasjon i en så ekstremt tynn PC.

Skjermen har et IPS-panel og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler (full HD). Og batteriet skal ifølge produsenten klare rundt 10 timer med normal, variert bruk før du må finne fram laderen. Det må sies å være imponerende, PC-ens tykkelse tatt i betraktning.

På nett overalt

PC-en leveres for øvrig med 8 GB RAM og 256 GB SSD, og sist - men ikke minst - med støtte for mobilt bredbånd. Du setter bare inn et 4G sim-kort, og dermed kan du komme deg på nett alle steder som har mobildekning.

Ifølge Acer skal PC-en også ha støtte for eSIM, som på sikt kanskje kommer til å erstatte fysiske SIM-kort. Det kan du lese mer om ved å følge lenken nederst.

Flere saker fra CES 2018

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer