ENKELT: Se hvordan du lager snarveier og får nettsider til å oppføre seg som alle andre programmer. Video: Ole Petter Baugerød StokkeVis mer Vis mer Vis mer

Slik lager du apper av faner i Google Chrome

Lag programmer av Chrome-faner, og få din egen Messenger-app!

Se det superenkle trikset i videoen over. 

Publisert
Sist oppdatert

Google har en drøm om en verden som ikke skiller mellom nettsider og tradisjonelle programmer. For eksempel kan ikke deres Chromebook-PC-er gjøre stort annet enn å kjøre nettopp nettsider.

Så har også nettsider forandret seg mye de siste åra; det som bedre beskrives som «web-apper» kan ofte gjøre mye av det samme som et tradisjonelt program, og vel så det.

Derfor har også Googles nettleser Chrome muligheten til å ta en nettside og gjøre den til noe som oppfører seg som et vanlig program. I videoen øverst ser du hvor enkelt det er!

Dette er kanskje ikke noe du ønsker å gjøre med for eksempel Dinside, men absolutt noe du bør prøve med for eksempel Facebook Messenger – som siden sist har fått sin helt egen nettside som passer perfekt til dette.

LES OGSÅ:
Messenger-triksene du kanskje ikke kunne fra før
Det ser ut som du får en video på Messenger, men det er svindel!
Med denne laster du enkelt ned hele Messenger-samtaler

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer