Spilleren er for øvrig lik Archos Jukebox 6000, som vi har testet tidligere.
Spilleren er for øvrig lik Archos Jukebox 6000, som vi har testet tidligere.Vis mer

Lag MP3-filer uten PC

Archos leverer nå en MP3-spiller med 6 GB harddisk som komprimerer lydstrømmer til MP3-filer i sanntid.

Archos er med på å bringe MP3-formatet enda et skritt unna PCen (eller Macen), med sin nye ARCHOS Jukebox HD-MP3. Nå kan du nemlig spille inn lyd fra hvilken som helst analog eller digital lydkilde, direkte til enheten i MP3-format, uten å gå veien om PCen. Du bruker ganske enkelt linjeinngangen til spilleren, og trykker på Record-knappen. Spilleren er også utstyrt med mikrofon for stemmeopptak.

Kan brukes som harddisk

Du kan velge forskjellige bitrater, men ikke høyere enn 160 kbps. Det skulle gi mer enn god nok lydkvalitet under de fleste forhold, og gir plass til 100-150 CDer.
Du kan også koble spilleren til PC/Mac ved hjelp av en USB-kabel, og overføre filer både til og fra. Ved hjelp av Windows Utforsker kan du bruke den som en ekstern harddisk.

For øvrig er spilleren identisk med Archos Jukebox 6000, som vi har testet på DinSide Data tidligere. Du kan lese hele testen i denne artikkelen.

ARCHOS Jukebox HD-MP3 vil bli tilgjengelig i Norge i august, og prisen vil ligge på i overkant av 4.000 kroner. Norsk importør er Optical Storage.