Lag et roterende 3D-bilde

Kjekk nettjeneste når du skal vise frem det du skal selge.

Lag et roterende 3D-bilde
Publisert
Sist oppdatert

Skal du selge noe på nett?

Ved siden av utfyllende tekst er først og fremst bilder kjærkomment slik at eventuelle kjøpere får et inntrykk av hva du skal selge.

Nettjenesten 3Dbin drar den ett hakk lenger - ved å laste opp en haug av bilder av produktet, genereres det en 3D-utgave som kan roteres i nettleseren.

Vi har prøvd - se eksempelvideo lenger ned i artikkelen!

Gratis å prøve

Ved å registrere en konto, kan du prøve helt gratis. Gratisversjonen lar deg lage så mange 3D-bilder du vil, men bare tre av dem kan deles med andre til en hver tid (du kan slå av og på hvilke du vil dele). I tillegg får du et stempel med 3Dbin-logoen lagt over, og oppløsningen begrenset til 300x300 piksler.

Velger du å betale $10 i måneden, får du 10 bilder, høyere oppløsning og muligheten for å erstatte 3Dbin-logoen med din egen. I tillegg genereres fila kjappere (det tok cirka ett minutt da vi prøvde gratisversjonen).

Stora paketet koster $45 i måneden og gir deg 50 bilder, alle fordelene fra $10-versjonen og i tillegg raskere opplasting av bildene.

>> Ny 3D-teknologi fra Fujifilm

Slik gjør du

Alt du trenger er to A3-ark (eller en hvit flate du kan tegne på). Deretter lager du to store prikker med sprittusj e.l. og plasserer objektet i mellom dem. Kameraet bør du sette på stativ for optimalt resultat, og deretter er det bare å ta 20-30 bilder av gjenstanden der du roterer den litt mellom hvert bilde. Til slutt tar du et bilde av flaten - uten gjenstanden. (Videodemonstrasjon på YouTube)

Lag et roterende 3D-bilde


Dette lastes så opp til 3Dbin. Plukk ut hvilket av bildene som er bakgrunnsbildet, fikle litt med innstillingene om du vil og trykk på knappen når du er klar. Etter ett minutts tid (avhengig av hvor mange bilder du tok - vi tok 20) er 3D-bildet generert, og du kan deretter sende lenken til andre eller embedde det slik vi har gjort her (bruk lenka hvis du ikke får det opp):


Snedig, eller hva? Du kan se flere eksempler her: http://3dbin.com/Examples

Og som du kanskje gjettet - URL til 3Dbin: http://3dbin.com

Lager du noe morsomt må du selvsagt bruke debattfeltet under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer