Lag ditt eget segl

Tenkt til å arrangere fotballturnering med gutta eller fortelle moren din at hun er verdens beste? Med denne nettjenesten kan du gjøre det proft.

I undertegnedes guttegjeng har vi jevnlige oppgjør; det være seg i poker, Fifa-turnering på Xbox, "Eneren" på løkka eller andre ting. Som regel er det dårlig med premier (i hvert fall hvis vi ser bort fra vandrepokalen i Fifa-turneringen), men det blir det kanskje slutt på etter å ha oppdaget denne nettjenesten.

Det er selvsagt morsomt med diplomer, men en hver diplomforfatter med respekt for seg selv trykker selvsagt et segl som bekrefter hvor flink mottakeren har vært. Å lage slikt er ikke gjort i en håndvending - til nå. Det er nettopp dette The official seal generator har tatt tak i. Nettjenesten gir deg nemlig mulighet til å lage ganske proffe saker på veldig kort tid.

Lag ditt eget segl


Alt du trenger å gjøre er å fylle ut hva du vil at skal stå på seglet, og du kan velge blant en god håndfull skrifttyper. Videre kan du velge hva slags kant seglet skal ha, og hva det skal være bilde av i midten. Fargene kan du også bestemme med god nøyaktighet, eller så kan du velge blant de ferdigoppsatte fargekombinasjonene som funker bra. På bare et lite halvminutt lagde vi emblemet til høyre i dette avsnittet (ikke at vi er veldig stive i latin, men Wikipedia har noen fine du kan brife med).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tjenesten er gratis i bruk. URL: http://www.says-it.com/seal/index.php