Lær et nytt språk - gratis!

For deg som er glad i å reise har Mango et enestående tilbud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

"Ambisjoner om å lære spansk" står det under overskriften "språk" på CVen min. Det har det stått noen år nå.

Det skorter som regel ikke på ambisjonene - de fleste har mang en gang tenkt at det kunne ha vært morsomt å lære seg et ekstra språk til enkelte ferieturer, men det er ikke bare-bare å finne plass i budsjettet, både med tanke på tid og penger.

Nettjenesten Mango tar imidlertid sikte på å gi deg den opplæringen du trenger. Gratis!

10 språk

Lista over tilgjengelige språk er imponerende - med forutsetning om at du kan engelsk, kan du lære både spansk, russisk, fransk, italiensk, mandarin, tysk, japansk, portugisisk og gresk. I tillegg finnes det to kurs for engelsk, for de med henholdsvis spansk og polsk bakgrunn.

Hvert kurs virker å være fornuftig delt opp, der det mest elementære læres først. Hver leksjon har klart definerte mål, og hvert språk har 100 ulike leksjoner å velge blant. Leksjonene varierer i størrelse, men består som regel av 70-80 sider.

image: Lær et nytt språk - gratis!


Mango viser deg både hvordan ordene skrives og uttales, og stimulerer til interaktivitet fordi du blir bedt om å gjenta ord, si det neste ordet osv. Hele veien kan du holde muspekeren over et ord for å få lese hvordan det uttales osv - i det hele tatt virker tjenesten å være veldig brukervennlig lagt opp, med tekstbobler som forklarer hvor du skal trykke for å komme i gang.

Krever registrering

Nettjenesten er foreløpig i åpen beta, som betyr at alle som er interesserte kan registrere seg og prøve tjenesten direkte. Mango husker også hvor du var sist du avsluttet og ønsker deg velkommen med en liten "husker du?"-variant slik at du kjapt kommer inn i det igjen.

URL: http://www.trymango.com