Stor skrift og store ikoner gjør Kylo velegnet for surfing på TV.
Stor skrift og store ikoner gjør Kylo velegnet for surfing på TV.Vis mer

Kylo - nettleser for TV

PC koblet til TV? Denne nettleseren er tilpasset nettopp det.

Hvis du har en mediesenter-PC koblet til TV i stua, har du muligens erfart at det å bruke en vanlig nettleser ikke nødvendigvis er veldig ideelt.

Teksten blir ofte for liten, knappene er små, og det kreves presisjon for å treffe riktig element med den lille muspekeren.

For ikke lenge siden gikk vi igjennom noen tips du kunne gjøre for å gjøre Windows 7 mer tv-vennlig.

Kylo - nettleser for TV


Kylo er en nettleser basert på Firefox (kompatibelt med både Windows og OSX og Linux) og er laget spesielt for TV-surfing. Derfor er blant annet adressefeltet helt nederst (fordi det i de fleste tilfeller er lettere for øynene å se nederst på TV enn øverst), og både knapper og skrift er forstørret for å gjøre det lettere for deg.

Du trenger ikke tastatur for å styre Kylo, siden nettleseren også inkluderer et skjermtastatur du kan skrive på ved å klikke på bokstavene med muspekeren. Favoritter og faner vises med stor tekst, og det finnes også en startside med lenker til en rekke populære nettsteder, vist med store logoer som er lette å klikke på.

Kylo - nettleser for TV


Kylo har også småfinesser for å forbedre opplevelsen på en stor skjerm - blant annet større tekstforklaring når du holder muspekeren over en lenke eller et bilde, samt zoome- og panoreringsfunksjoner dersom du trenger enda større tekst.

Har du lyst til å prøve, peker du nettleseren til http://www.kylo.tv/.