Kule USB-dingser

Har du penger, men ingenting å kjøpe, eller er det så varmt at du lider foran PC-skjermen? Redningen staves U-S-B!

Gå rett til dingsene -->

Visse ting kommer nesten automatisk med sommeren. Interessante ting som hvite badedrakter, sommervikarer i avisen og allergi, vonde ting som veps og brennmaneter, og en del gode ting som is, utepils og feriepenger. Eller sommerjobb, alt ettersom.

Så sitter du der plutselig, med neven full av penger og en hetebølge på vei, men siden sjøen er full av giftige alger og de nevnte brennmanetene er det liten vits i å dra til stranden. Med hager og parker i tillegg invadert av veps er nok det beste å holde seg inne og nærheten av PCen.

Mer moro på Dingz.no

Vi har tidligere sett nærmere på fine saker å plugge i USB-porten, både som dens beste venner og gaver til den som har (nesten) alt.

Men med sommeren kommer nye behov, og i den anledning har vi saumfart nettet etter coole USB-dingser som kan redde deg i sommervarmen.

Se bildespesialen her -->

Kule USB-dingser


Hvis du forresten allerede fylt opp alle USB-portene dine er det ingen grunn til å fortvile. En port skal takle opp til 127 enheter, så det er bare å gå til innkjøp av en USB-hub. Merk deg at slike kan være såkalt "bus powered" som får all strømmen fra USB-porten den er plugget til, men dersom du skal koble på flere enheter som krever mye strøm (som noen dingser gjør) trenger du en med egen strømforsyning. Det finnes også huber som kan fungere som begge deler, der du kobler til strømforsyningen etter behov. En slik koster fra noen få hundrelapper i butikker som selger datautstyr.