Krig på skrivebordet

Det er lørdag og tid for litt moro. Denne uka får du se hva ikonene driver med når du ikke er der!

Det er lørdag og tid for moro!

Hver lørdag er det morostund her på DinSide data, der vi finner frem morsomme epostvedlegg, vitser og andre artige ting vi har snublet over den siste uka.

Hjelp oss gjerne! Send en epost til helgemoro@dinside.no hvis du har noen godbiter på lur.

Krig på skrivebordet

Noen gang lurt på hva ikonene driver med når du ikke følger med på dem? Da bør du ta en titt på Icon war - en flashfilm der det går hett for seg mellom MSN Messenger, Internet Explorer, Min datamaskin og alle de andre kjente og kjære ikonene.

URL: http://www.xs4all.nl/~jvdkuyp/flash/see.htm

Krig på skrivebordet


Håndskriftsanalyse

Enkelte hevder at måten du skriver på sier mye om deg som person. På denne nettsiden blir du bedt om å skrive noen ord på et ark, før du deretter må svare på seks spørsmål knyttet til det du nettopp har skrevet.

URL: http://tul.com/

Sitater fra rettssalen

Når du sitter i retten er det ikke alltid like greit å si de riktige tingene. På denne siden finner du denne og mange flere godbiter, som tilsynelatende skal ha vært sagt i amerikanske rettssaker.

Lawyer: "Sir, what is your IQ?"
Witness: "Well, I can see pretty well, I think."

Krig på skrivebordet


Morsomme reklamefilmer

Nettsiden du ser over har én misjon - å bringe deg de morsomste reklamefilmene, enten de ble sendt på TV eller ikke. Ikea, Deutsche Bank og Hyundai er for eksempel representert.

URL: http://veryfunnyads.com/

Krig på skrivebordet


Ukens nettspill: Where's Waldo?

Hvem husker vel ikke denne karen fra da de var små? Alle myldrebøkers far finnes også på nettet, og det er neimen ikke lett å finne den lille karen i alt virvaret.

URL: http://whereswaldo.com/

Og til slutt: Mangler du en sønn som du kan bruke som unnskyldning for å kjøpe bilbane, kan du prøve en elektronisk versjon her.

Mer Helgemoro på denne siden!