Konklusjon


Vi kåret PCen fra Mamoz som vinner i november, basert på tekniske spesifikasjoner og egenskaper. Etter testen er vi ikke helt sikker på om vi vil kåre den til best i test.

Den har størst diskplass, rask prosessor, trådløst nett og meget god grafikkytelse.

Men så er det dette med prisen. Selv om den er rimelig, er pakken fra Netshop tusen kroner lavere, og bruker man dette til et kraftigere grafikkort så blir bildet et annet.

Da vil vi ha en mer moderne maskin, bygd på den siste AMD-teknologien. Den har også en god del høyere minnehastighet.

I tillegg kommer det lave støynivået og den elegante skjermen med DVI.

Men det er ingen ekstra programvare med Netshop sin PC, og den har heller ingen kortleser.

Valget er vanskelig, det er snakk om hårfine nyanser.

PS Data har den raskeste prosessoren, men svak grafikk og bare 512 MB Minne. Komplett har topp grafikk, men minst harddisk, støyer og har mindre utbyggingsmuligheter. Her var heller ikke Works, DVD-avspiller eller Nero installert, selv om dette lå i pakken.

Som de leveres, er Mamoz sterk på grunn av diskplass og grafikkytelse. Men viftestøy samt konfigurasjon av DVD og skjerm trekker ned.

Komplett er klart den beste spillmaskinen, som forrige gang.

Vi vil derfor ikke utrope noen klar seierherre basert på ytelse og egenskaper. Men skulle vi valgt en av disse PCene, og hadde 11 000 kroner til disposisjon, så ville vi nok valgt Netshop sin løsning, og enten fått med en kraftigere grafikkløsning eller kortleser og programvare.

Se bilder av PCene

Alle PCene fra november-oversikten finner du her.